Events over innovatie en idea management

Ga samen met Steven Kop, oprichter Creatieve Koppen, op zoek naar hoe je Idea Management succesvol kunt toepassen binnen je bedrijf. Idea management is essentieel voor iedere organisatie als basis van ontwikkeling en groei.

Innovatie gaat niet om het uitvoeren van enkele projecten. De essentie van innovatie is het opzetten van een motor (manier van werken) waarmee je continu ideeën/problemen ophaalt, verbeterd en kwalificeert. De beste ideeën worden omgezet in projecten en deze projecten leveren bij succesvolle implementatie waarde op. Idea Management is essentieel voor het goed draaien van deze innovatie motor. Richt je innovatie en Idea Management goed in, dan beweeg je veel sneller dan traditionele organisaties.

De doelgroep voor deze webinar is: innovation director / manager, innovation lead/coach/expert

Referenties

‘Creatieve Koppen heeft duidelijke kennis en ervaring over innovatie management, ze hebben een complete toolbox om idee en innovatie management te verbeteren bij organisaties, met daarbij een goed software platform om Idea Management processen te ondersteunen met Accept Mission’

F. Lamelas, Founder, InnovandoHoy

“Never waste a good idea”, en hoe je hierbij komt. Steven geeft je een stukje van de puzzel, of misschien zelfs meer. De webinar zelf was ook erg toegankelijk en creatief. Erg Fijn!

M. Van Geest, Organisatie adviseur, Eprom

‘Inspirerende inzichten van een ervaren praktijkspecialist. De spreker heeft veel kennis en kan veel van zijn eigen praktijkvoorbeelden toepassen. Er werd aangemoedigd om als deelnemer vragen te stellen.’

M. Van Nieuwenhuijzen, Continuous improvement specialist, Heineken