presentatie

Een creatief-wetenschappelijk kijkje in het brein

Creatieve Koppen is specialist in het faciliteren van creativiteit op basis van wetenschappelijke principes. Tijdens onze presentaties laten we zien hoe het menselijke brein werkt en hoe je dat kunt gebruiken om creativiteit te stimuleren en mensen in beweging te brengen.

Ontdek het verband tussen wetenschap en creativiteit

Wij geloven dat creativiteit en innovatief vermogen niet voorbehouden zijn aan ‘the happy few’. Sterker nog, met de juiste begeleiding en een stevige theoretische basis kan jij er binnen jouw organisatie ook mee aan de slag. Tijdens onze presentaties nemen we je mee naar de uithoeken van het menselijk brein en brengen we de theorie achter creativiteit en innovatie tot leven. We gebruiken daarvoor verschillende voorbeelden uit de praktijk. De presentaties zijn inspirerend en interactief en leggen verrassende banden tussen wetenschap en creativiteit.

Reis door het brein met theorie en praktijk

We starten de reis in het brein en zorgen voor herkenning. Vervolgens gaan we middels praktische voorbeelden en de theorie in het achterhoofd de onderwerpen creativiteit, innovatie conceptontwikkeling op te pakken en tastbaar te maken. Door een interactieve masterclass op maat worden mensen aan het denken gezet en geïnspireerd om op verfrissende en bewezen methodes het creatieve vermogen te ontwikkelen en door interne regisseurs. Het programma wordt op maat gemaakt doordat we een actuele vraagstuk of doelstelling beetpakken en samen met de deelnemers de case oppakken. Resultaat: Inspiratie en activatie!