Beste Garage is één van de concepten die Creatieve Koppen vormgeeft en succesvol maakt. Steven Kop, Robin van Koppen en Theo van Andel zijn de eigenaren van Beste Garage.

Voor autobezitters zijn uitgaven aan de auto het grootste aandeel in het huishoudbudget na de kosten voor wonen. Hier is nog veel te winnen. Beste Garage heeft zich tot doel gesteld de klanttevredenheid te vergroten voor activiteiten zoals onderhoud, reparatie en schade aan de auto. Dit begint met het vinden van de beste garage in de buurt wat resulteert in minder tijd, minder kosten en minder zorgen voor de autobezitter.

Door middel van de makkelijk opgezette website is heel snel te zien wat de beste garage in de buurt is. Een bezoeker vult slechts een postcode en kenteken in. Vervolgens zoekt de website, op basis van het merk van de auto, de garage met de hoogste score. Autobezitters geven na reparatie aan of ze tevreden zijn door slechts één vraag te beantwoorden: “Kom je de volgende keer terug?”.

Drie Rotterdamse ondernemers zijn gestart met de website. Het idee is ontstaan door frustratie. De eigenaren liepen zelf tegen het probleem aan dat het vinden van een goede garage veel tijd en energie kost.

Website: www.bestegarage.nl
Contact
: Steven Kop (06 112 13 567)