De doelstelling die we meekregen was om Jong Westland met één sessie op de kaart te zetten en alle aanwezigen enthousiast te krijgen. En dat is gelukt, getuige de beschrijving van Ilse Olsthoorn, HRM adviseur van de Gemeente Westland:

“Een 100.000 Gemeente dat volop in ontwikkeling is en dit jaar zich tevens hard maakt voor levensfasebewustepersoonelsbeleid, kan niet achter blijven met het opzetten van een netwerkgroep voor jonge collega’s bij Gemeente Westland. Om eens op een geheel andere manier de talenten binnen de organisatie te gebruiken en op een creatieve manier op een zeer korte termijn heel wat informatie vanuit de deelnemers te kunnen krijgen voor het opzetten van de netwerkgroep heb ik Creatieve Koppen ingeschakeld.

Zij kwamen met een goed doordacht programma, wat zeker aansloeg bij de doelgroep. De middag vloog voorbij en we hebben veel enthousiasme, energie, talenten en creativiteit bij onze collega’s gezien. Hier heeft Creatieve Koppen zeker een grote rol in gespeeld.

Creatieve Koppen heel erg bedankt daarvoor!”

Binnen 3 dagen na de sessie was een kernteam van Jong Westland opgestaan en had het eerste overleg over vervolgacties plaats gevonden. Wat nou luie ambtenaren!