Wij zitten met producenten, regisseurs, designers, copywriters en animatoren in een kantoor. Als wij creatief willen zijn vertrekken we naar buiten. Of naar…

Vier maanden geleden zijn wij verhuisd naar de Van Nelle fabriek. Dit fantastische pand, of beter gezegd oude fabriek, is zeer inspiratievol. Vanaf die tijd organiseren wij voornamelijk onze creatieve sessies in de van Nelle fabriek. Niet zo maar in een ruimte… nee, we organiseren dit in de Tearoom. Dit is de plek waar vroeger de directie van Van Nelle de belangrijkste gasten ontving en hele grote oplossingen bedacht en deals gesloten zijn. Los van deze historie biedt deze plek een fantastisch uitzicht. De skyline van Rotterdam met haar fantastische architectuur, Den Haag met de zee, Gouda, de havens en ga zo maar door.

Met een panorama van 360 graden lossen wij hier iedere uitdaging op. Namen, producten, diensten, strategie, marketing campagnes of acties, ga zo maar door. Laat je ook inspireren door een een fantastische locatie. Bekijk hier enkele foto’s van hoe een dergelijke professionele sessie eruit kan komen te zien. Koffie?