Na 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest als medewerker marketing, pr en communicatie bij een organisatie gericht op het sport- en welzijnsbeleid in Ridderkerk, kwam Creatieve Koppen bij toeval op mijn pad. Na het lezen van de vacature op de website werd ik echter razend enthousiast. Een reden om mijn interesse kenbaar te maken en na een aantal leuke gesprekken was er een klik; ik mag als regisseur aan de slag bij Creatieve Koppen!

Hiervoor heb ik veel ervaring op mogen doen op het gebied van marketing, branding, huisstijlbewaking, MVO en het realiseren van verschillende projecten. Uiteenlopend van evenementen tot duurzame projecten; ik krijg veel energie van een goede samenwerking met partners en collega’s en het bedenken van een onderscheidend concept. Iets wat gelukkig terug komt in mijn nieuwe functie. Als regisseur zal ik mede verantwoordelijk zijn voor het bedenken van verhalen, concepten en mensen in beweging brengen. Met ons eigen team, maar ook met ‘wilde’ koppen. Daarnaast vind ik het belangrijk om daarbij mensen te verbinden en te inspireren. Met elkaar toewerken naar een resultaat, waarbij iedereen in een positie wordt gebracht op een manier die voor hen passend is. Ik heb eerder mogen ervaren dat dit bepalend is voor draagvlak en uiteindelijk het succes.

Inmiddels zit mijn eerste week er bijna op, veel indrukken maar erg leuk. Een hecht team, toffe opdrachten en natuurlijk een geweldige locatie, namelijk de Van Nelle fabriek!

Wie weet, tot snel!

LinkedIn