De deelnemers van het Weekend van de Wetenschap organiseert unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer om unieke deelnemers van jong tot oud een kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn.

Wil je dus meer weten over wetenschap en technologie? Ben jij nieuwsgierig naar één of meer van de deelnemende organisaties? Of ben je benieuwd naar de activiteiten? Ga dan een kijkje nemen bij het Weekend van de wetenschap. Voor elke leeftijd zijn er activiteiten te vinden, door heel Nederland. Bekijk het filmpje hieronder waarin wetenschapsambassadeurs Diederik Jekel en Ionica Smeets een voorproefje geven op het Weekend van de Wetenschap. Zij zijn als ambassadeurs ook op 4 & 5 oktober aanwezig op verschillende locaties door heel Nederland waar de bezoekers hen tijdens hun ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap en technologie kunnen ontmoeten.

Ontdek dus de innovaties, beleef hoe leuk en interessant wetenschap en technologie zijn en ervaar een kijkje in de toekomst.