De afgelopen tijd heeft bij ons team een grote ontwikkeling een serieuze rol gespeeld. Vroeger vertelden we dat we creativiteit en innovatie mogelijk wilden maken voor alle bedrijven in Nederland. Wees niet bang, dit veranderen we nooit! Alleen rees de vraag… waarom alleen Nederland? Kunnen we onze kennis en onze aanpak niet breder beschikbaar maken? We doen nu toffe en nuttige conceptontwikkeltrajecten. We brengen mensen fysiek bij elkaar en begeleiden ze naar een te gek resultaat dat mensen écht in beweging brengt. Maar dit is allemaal fysiek. Kan dit ook digitaal?

We zochten hierbij niet naar een vervanging van die te leuke sessies, maar naar een aanvulling; iets nieuws! En daarom zijn we dit jaar volle bak begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe oplossing: Een platform dat ideegeneratie en conceptontwikkeling bij onze opdrachtgevers op grote schaal kan faciliteren. Tijds-, plaats- en device-onafhankelijk! Dit is voor ons geen evolutie. Dit is onze revolutie. Dit is hoe wij innoveren.

Accept Mission
‘Innoveren doe je samen’, dat roepen wij al jaren. En dit jaar brengen we het zelf in de praktijk: nog in 2016 lanceren we samen met een aantal ‘launching customers’ een innovatie die ons werk fundamenteel gaat veranderen. Met trots geven wij jou hierbij een eerste kijkje in onze innovatiekeuken.

Onze innovatie heet ‘Accept Mission’. Accept Mission is een innovatieve digital game voor brainstorming. Onze creatieve sessies 2.0 dus eigenlijk; een uniek platform, fundamenteel anders dan andere platforms. Een platform waarop geselecteerde deelnemers (collega’s, partners, klanten) in teams tijd- en plaatsonafhankelijk volgens een scripted game een case kraken. Undercover!

Wereldwijd impact maken
Waarom Accept Mission? Om een stap dichter bij onze BHAG te komen. Onze Big Hairy Audacious Goal is namelijk: ‘Creativiteit en Innovatie mogelijk maken voor iedere organisatie ter wereld’.

Nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte blijven van onze innovatie? Klik hier.