We zijn op zoek naar een ervaren projectmanager met een getting-things-done-mentaliteit. Samen werken we aan te gekke projecten op het gebied van strategie-, concept- en organisatieontwikkeling. Heb jij alles onder controle? Kom dan ons team versterken!

In de functie van producent – zo noemen wij onze projectmanager – zijn jouw belangrijkste focusgebieden het samenstellen van een goed team en het zorgen dat projecten binnen tijd en budget afgerond worden. Hoe doe je dat? Samen met de regisseur (verantwoordelijk voor de kwaliteit) start je een productie op om binnen de kaders het beste resultaat te bereiken.

Wij begeleiden succesvolle vernieuwingen voor onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is gebaseerd op de filmwereld en daarom noemen we onszelf regisseurs. We bewegen mensen van begin tot eind op de gebieden strategieontwikkeling, conceptontwikkeling en organisatieontwikkeling.

  • Strategieontwikkeling – Het vormen en vormgeven van de strategie: innovatie, business plan, visie/missie, business model, kernwaarden, samenwerking, communicatie, etc.
  • Conceptontwikkeling – Het begeleiden van vernieuwing met innovatie en creatieve acties. Nieuw product/dienst, verandering, naam, procesoptimalisatie, campagne, etc.
  • Organisatieontwikkeling – Het ontwikkelen van organisaties en mensen in het creatieve en innovatieve vermogen met presentaties, trainingen, masterclasses, events, etc.

De vacature bekijken en solliciteren? Klik dan hier.