Lees meer

Vanaf september 2011 zijn wij op zoek naar een stagiair die in al onze activiteiten wil meedraaien. Het is een uitdagende stage waar je veel ondernemerschap gaat meemaken. Wij verwachten dat je ondernemend, ambitieus en een creatieve kop bent. Wat ons betreft ligt je stageopdracht op het vlak van marketing, social media, creativiteit, innovatie en/of groepsdynamiek. Nog belangrijker vinden we dat jij je unieke toegevoegde waarde inbrengt!

Wij houden niet van traditionele manieren van werken omdat het altijd zo gaat. Wij doen bewust dingen anders. Vandaar dat wij jou niet meer vertellen dan nodig is. De rest weet jij als echte creatieve kop wel op te zoeken.

Heb je interesse in een stage bij Creatieve Koppen dan verwachten wij een pitch van jou opgenomen op video. De pitch mag maximaal 90 sec. in beslag nemen. Plaats de video uiterlijk 03-06-2011 als reactie op onze blogpost als link naar je YouTube video. Op basis van de inzendingen selecteren wij één of meer kandidaten met wie we graag in gesprek gaan.

Wij wensen jou veel succes toe!