NFI - Creatieve Koppen
Klant Applicatietechniek van der Wal
Titel Meer dan vloeren
Diensten Identiteitstraject, animatie en event

Applicatietechniek van der Wal is specialist in kunststofvloeren, betononderhoud, lekkages en vele andere oplossingen. Zij zijn werkzaam in verschillende branches met uiteenlopende projecten. In 2015 bestaat het bedrijf 5 jaar. Voor nu en in de toekomst, was er behoefte aan een duidelijke identiteit om vanuit een sterke basis verder te gaan. Daarnaast was er een wens om op een korte en krachtige manier te vertellen wat het bedrijf doet en wat hen onderscheidend maakt.

Applicatietechniek van de Wal - Logo - Creatieve Koppen

Applicatietechniek van der Wal

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk is specialist in kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren. Ook zijn zij Preferred Applicator voor zowel Ucrete als Polyurea. Het aanbrengen van een design gietvloer, het met polyurea waterdichten van een tank, het uitvoeren van complexe betonreparaties, het leggen van ijzersterke Ucrete industrievloeren; Applicatietechniek van der Wal zorgt voor echte oplossingen. Met een team van ervaren medewerkers voeren zij uiteenlopende werkzaamheden in diverse branches uit. “We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.”

Case

“We zoeken een goede en effectieve manier waarin we kunnen vertellen wie we zijn en wat we voor onze klanten kunnen betekenen. We willen de volgende stap zetten, we worden namelijk volwassen. In aanloop naar ons 5-jarig bestaan en de toekomst zoeken we een partij die ons hierin kan ondersteunen.”

Oplossing

Resultaat

Bij de start van het traject hebben we ons verdiept in de klant, haar wensen en haar ambitie. We hebben de gehele vraag verdeeld in meerdere projecten, waarvan het identiteitstraject de belangrijkste was. Een sterke basis is namelijk essentieel om je verhaal te kunnen vertellen. We hebben interviews gehouden met medewerkers en klanten en stelden kritische vragen. Na het afronden van onze research, hebben we de identiteit van Applicatietechniek van der Wal te pakken gekregen. Dit hebben we verwoord in onderstaande tekst:

“Of het nu gaat om petrochemische industrie of een peuterspeelzaal, een hogeschool of een hoogoven, een wegdek of een autogarage; een bedrijf kan pas goed functioneren met de juiste vloer. Wat voor vloer de juiste is, is in iedere situatie anders. Daarom biedt Applicatietechniek van der Wal specialistische kennis en hoogtechnische oplossingen voor het leggen van kunststofvloeren, betonreparatie en –bescherming en lekkagedichting en andere toepassingen die het fundament vormen voor uw bedrijfssucces. Dat is ons werk.

Wij onderscheiden ons door duurzame oplossingen aan te reiken. Wij brengen bij elke opdracht ruim 35 jaar praktijkervaring en zeer specialistische kennis mee, ingebed in een zeer grondig proces. Zo weet u zeker dat u de kwaliteitsvloer krijgt waar u de komende jaren duurzaam op kunt bouwen. Dat is onze belofte.

Van der Wal is groot geworden door klanten en hun wensen leidend te laten zijn. We doen wat we beloven en we zeggen waar het op staat. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Vooraf, tijdens en nog lang na het proces van aanbrengen. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan doen we er alles aan om te zorgen dat u dat zo snel mogelijk wél weer bent. Dat garanderen wij.”

Uiteindelijk bleek een animatie een mooie vorm te zijn om de identiteit verder tot leven te brengen. Na akkoord vanuit de klant hebben we een storyboard ontwikkeld. Bij het script hebben we beelden bedacht die het verhaal goed ondersteunen. Een karakter bleek hierin essentieel te zijn. Passie voor het vak, 35 jaar praktijkervaring en oog voor detail. Voorwaarden waar Applicatietechniek van der Wal dagelijks aan voldoet.

Op 29 september 2015 werd de nieuwe animatie van Applicatietechniek van der Wal gepresenteerd tijdens het 5-jarig jubileum. Ook bij dit event hebben we geholpen om te zorgen dat alles klopte , van aankleding tot aan het begeleiden van de sprekers. Na de lancering zijn er zowel intern als extern veel positieve reacties gegeven op de animatie en is de doelstelling met succes behaald!

Quote

Richard van der Wal
Directeur – Applicatietechniek van der Wal

“Creatieve Koppen heeft ons geholpen om onze echte identiteit helder te krijgen en tot leven te brengen. We zijn ontzettend blij met het resultaat!”

ER WAS EENS…

Wij zijn gek op verhalen en het kraken van cases.
Genoeg over ons, wij zijn juist nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Deel je vraag hier of laten we een afspraak maken.