PVM - Creatieve Koppen
Klant PVM
Titel Ontwikkeling Creativiteit en Innovatie
Diensten Presentatie & training

PVM is een innovatief en energiek ingenieurs- en organisatieadviesbureau met enthousiaste en betrokken adviseurs. Vanuit een integrale visie op vastgoedmanagement, adviseren zij hun opdrachtgevers op verschillende niveaus. Om deze werkwijze te blijven continueren, vinden zij het belangrijk om met regelmatig het team mee te nemen in ontwikkelingen aan de hand van workshops, trainingen of bijeenkomsten.

PVM - Logo - Creatieve Koppen

PVM

PVM focust zich op de gebruikers (bewoners, bezoekers) van vastgoed. Zij ondersteunen en adviseren organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling, de exploitatie en het beheer van vastgoed. PVM richt zich op de sectoren Wonen, Overheid, Industrie, Onderwijs en Zorg. Dit doen zij op verschillende niveaus; van strategisch beleid tot aan kennismanagement.

Case

“We vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en te komen met passende oplossingen voor onze opdrachtgevers. We zijn op zoek naar een partij die ons team verder kan inspireren op het gebied van creativiteit en innovatie. Dit in de vorm van een interactieve training met praktische tools om direct in de praktijk te brengen.”

Oplossing

Resultaat

“We hebben goed geluisterd naar de wensen van PVM en de mogelijkheden in kaart gebracht. We vinden het belangrijk om creativiteit en innovatie mogelijk te maken voor iedere organisatie. Het creatieve vermogen is naast het productieve vermogen namelijk essentieel voor iedere organisatie. Onze professionele regisseurs zijn experts op het het gebied van creativiteit en het brein.

We trainen medewerkers creatiever te worden en medewerkers begeleiders van creativiteit te worden. Onze aanpak kenmerkt zich door veel pragmatisme, theorie, energie, humor en creativiteit.

De presentatie werd gehouden door Steven Kop in de geWoonboot in Amsterdam, een inspirerende en duurzame vergaderlocatie in Amsterdam. Tijdens de presentatie hebben we verschillende theorieën besproken en toegelicht. Al onze specialisme is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze eigen ervaringen. Dit zorgt voor een pragmatische en doelgerichte aanpak. Na de presentatie hebben we met het team van PVM goed stilgestaan bij een belangrijk intern thema binnen de organisatie; omgaan met werkdruk. Hoe kun je overbelasting bij collega’s herkennen en nog belangrijker; hoe kun je hier op een creatieve manier mee omgaan en zorgen voor oplossingen?”

Quote

Leon Erkelens
Real Estate Strategy and Project Initiation

“Onder leiding van Steven Kop hebben we buitengewoon open met elkaar kunnen uitwisselen over het ervaren van werkdruk. Voor mij was het een ervaring van ‘gezien worden’ en het plezier van de zekerheid dat er een team om me heen staat. Ik wist wel dat dat zo was, maar door de prikkelende opdrachten en de gespreksleiding hebben we hierover echt contact gemaakt.”

ER WAS EENS…

Wij zijn gek op verhalen en het kraken van cases.
Genoeg over ons, wij zijn juist nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Deel je vraag hier of laten we een afspraak maken.