Vet Simpel - Creatieve Koppen
Klant Vet Simpel
Titel Echt vet en simpel die studio
Diensten Conceptontwikkeling, Animatie, Creatieve sessie

Oké, wij houden van duidelijkheid. Keep it simple. Less is more. Of nog beter gezegd… Less is less. Voor onze nieuwe tak van sport: een volwaardige design en animatiestudio. Wij hebben de gehele brand identity van een nieuwe animatie en design studio ontwikkeld. Niet te moeilijk, nee. Vet en simpel!

Vet Simpel - logo - Creatieve Koppen

Vet Simpel

Vet Simpel is een gloednieuwe studio in Rotterdam. De studio ontwikkelt animaties, designs en infographics. Dit bureau is opgebouwd uit een aantal regisseurs die het fantastisch vinden om complexe verhalen simpel te maken en om hier hele vette animaties van te maken. Designers die vette designs kunnen maken en animatoren die hele goede animaties kunnen bouwen. Na een aantal producties ging het echt rap met de nieuwe opdrachten en is de studio ontstaan.

Case

We zijn een startende studio in Rotterdam. Help ons met een heel goede naam en een identiteit dat we overal in kunnen doorvoeren. Het moet herkenbaar, simpel en vet zijn.

Resultaat

Na een creatieve sessie zijn we vrij snel uitgekomen bij de naam Vet Simpel. We hebben deze naam geselecteerd uit een lange lijst met ideeën omdat dit precies de kern raakt. De studio maakt complexe zaken simpel en maakt vette designs. Vet Simpel is geboren.

Omdat de naam zo goed de lading dekt, hebben we gekozen om het logo van de studio alleen uit de naam op te bouwen. We hebben hiervoor een speels en uniek lettertype gekozen zodat het direct herkenbaar is.

De website laat op een eigentijdse manier goed zien wat de organisatie doet en wat Vet Simpel al allemaal heeft gedaan voor haar opdrachtgevers.

Quote

Steven Kop
Marketing manager bij
Vet Simpel

Vet Simpel doet zijn naam eer aan. Het werk dat Creatieve Koppen heeft verricht om deze studio van idee naar realiteit te brengen is bijzonder te noemen. In slechts één maand tijd is alles gerealiseerd. Dank!

ER WAS EENS…

Wij zijn gek op verhalen en het kraken van cases.
Genoeg over ons, wij zijn juist nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Deel je vraag hier of laten we een afspraak maken.