De nieuwe integratie van Power BI is vandaag gereleaset. Met de Power BI connectie, wordt het creëren van geavanceerde en gepersonaliseerde dashboards met live data van het Accept Mission platform erg makkelijk gemaakt. Power BI is een business intelligence tool van Microsoft, die het makkelijk maakt om bedrijfsgegevens om te zetten naar visuele dashboards voor het maken van slimme oplossingen. De data integratie update is NIET alleen voor Power BI. Ook andere BI-tools kunnen gebruik maken van deze integratie. Bijvoorbeeld: Excel, Tableau X, Y, Z.

Alle klanten die Power BI gaan gebruiken zullen gebruik maken van een template van het ultieme innovatie dashboard. Je kunt hiermee data combineren, rapporten creëren & delen en dynamische rapporten visualiseren. Ook is het mogelijk om datamodellen te bouwen, die ervoor zorgen dat de hele organisatie dezelfde rapporten en gegevens krijgen waardoor dezelfde analyses gesteld kunnen worden.

Live data in Power BI (of andere BI-platformen)
Met de connector (aangeboden via OData 4.0) krijgen gebruikers live data. De datastroom is aangeboden in tabellen die geconnect zijn als geoptimaliseerde database structuur.
Perfect geformatteerd voor Business Intelligence activiteiten.

Meet en verbeter belangrijke KPI’s
Gebaseerd op de data in Power BI of andere BI-platformen, kan je de key performance indicators meten, analyseren en verbeteren. Je kunt het Innovation Dashboard gebruiken om de data ook te gebruiken in bestaande dashboards en rapporten of om je eigen dashboard te bouwen.

Dashboards om intern te communiceren.
Met de functies van Power BI, kunnen gebruikers dashboards creëren met daarin grafieken, rapporten, filters enzovoort. Dashboards kunnen gepubliceerd worden op een intranet of via andere bronnen zoals Microsoft Teams, email of andere tools die gepubliceerde Power BI dashboards kunnen ontvangen. Natuurlijk kan de data verrijkt worden met tekstfuncties en services.

De nieuwe Power BI connectie is beschikbaar voor Accept Mission gebruikers. De aankoop komt met de connection key en de Accept Mission template. Nieuwsgierig naar de nieuwe feature? Boek een demo met een van onze experts om te kijken naar de mogelijkheden.