Als marketing- en innovatie bureau houden wij ervan om samen met onze klanten een mooie film te maken. Soms is dit letterlijk een film maar meestal niet. Het is het maken van een productie zoals bijvoorbeeld een brainstorm, nieuwe naam, product, campagne, identiteit, website of animatie, etc. Alles om de juiste doelgroep in beweging te brengen.

Wij zijn regisseurs van marketing en innovatie. Wij treden op als regisseur of zelf als producent waar wij in opdracht producties (resultaten) realiseren op een manier zoals een film gemaakt wordt. De zakelijke wereld kan namelijk nog een hoop leren van de kunstwereld. Bijvoorbeeld: hoe bedenkt u een echt goed idee, hoe brengt u de juiste doelgroep in beweging, hoe vertelt u een verhaal of een boodschap in een gecontroleerde omgeving? Een van de belangrijkste zaken hierin is het scheiden van de zakelijke en de creatieve rol.

Jarenlang hebben we ons verdiept in hoe het brein werkt en hoe creativiteit en innovatie in verschillende situaties op de juiste manier gestimuleerd kunnen worden om het resultaat te bereiken. Dit is gebaseerd op de wetenschap over het brein en creativiteit en experimenten die wij zelf hebben uitgevoerd. Hiermee stoppen wij niet. We gaan wel een stap verder dan dit. In alles wat wij doen slaan wij de brug tussen het produceren van het juiste resultaat en het regisseren van de productie. Één van de passies die wij hebben is film en theater. Deze vormen boeien ons, omdat we graag meegenomen worden in een verhaal met een bepaald doel. We komen veel organisaties tegen die worstelen met het in beweging krijgen van een doelgroep. Om aan deze worsteling een einde te maken bieden wij op een creatieve manier de helpende hand toe.

Creatieve Koppen, regisseurs van marketing en innovatie

Onze dienst: Leveren van resultaten op het gebied van innovatie en marketing

Onze belofte: Op een energieke, creatieve en inspirerende manier samen een productie neerzetten waarbij mensen in beweging gebracht worden, net als bij het maken van een film.

Bekijk hieronder onze presentatie: