De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik allergisch ben voor de standaard reclame- en marketingbureaus. Hier is vaak de efficiëntie van de creativiteit nihil. Dit komt doordat ideeën vaak bedacht worden door maximaal twee personen. Het zorgt ervoor dat er niet ‘out of the box’ gedacht wordt, aangezien zij niet buiten hun comfortzone treden.

Mijn passie is de efficiëntie van creativiteit en innovatie op het gebied van marketing- en communicatie uitingen. Ik ben van mening dat elke organisatie strategische innovatie op communicatie en marketing gebied nodig heeft om te groeien en ontwikkelen. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk om mensen in beweging te brengen zodat er verschillende invalshoeken ontstaan. Ik sta met 100% achter het concept van Creatieve Koppen: Mensen in beweging brengen en dit regisseren zonder frustratie.

Als ‘Creatief Regisseur’ ben ik een spin in het web binnen de organisatie als professional op het gebied van Marketing en Communicatie. Door mijn ervaringen en eerdere samenwerking met Creatieve Koppen, ga ik binnen Creatieve Koppen projecten van A tot Z regisseren, waarbij de focus ligt op de marketing en communicatie.

Waarschijnlijk tot snel!

Edwin de Haas

Meer weten over mij, check LinkedIn: nl.linkedin.com/in/dehaasedwin.