Daar hebben in totaal 30 Creatieve Koppen de 9 cases gekraakt. Onder de koppen waren ook opdrachtgevers te vinden. Via de eerder verschenen blog’s kun je precies zien welke opdrachten voorbij zijn gekomen. Vanwege de mooie locatie en de aanwezige creatieve koppen was het niveau van de creativiteit enorm hoog. Hierdoor zijn er erg veel en steengoede ideeën gegenereerd.

De sfeer was gedurende de week zeer bruisend waardoor de creatieve koppen zich voor de volle 100% hebben ingezet. De twee uur die zij ter beschikking hadden om een case te kraken, gebruikten zij zeer effectief. En wanneer zij na die tijd nog niet tevreden waren, gingen zij zelfs door om tot een nog beter resultaat te komen. Daarbij maakten zij dankbaar gebruik van de extra hulp van de ‘co-krakers’, creatieve koppen die door virtuele aanwezigheid graag een bijdrage aan het proces leverden.

Het creatieve proces tijdens de sessies is als bijzonder ervaren. Dit hebben ook een aantal opdrachtgevers aan den lijve ondervonden. Sommige waren (undercover) aanwezig tijdens het kraken van hun case.

De Creatieve Koppen zagen deze week als een inspiratiemoment in hun dagelijks werk als professional of ondernemer waarbij zij zichzelf nog eens extra hebben kunnen ontwikkelen. Soms met wat groeipijntjes, weleens waar.

Voor meer impressie van deze week hebben wij een aantal foto’s. Bekijk de foto’s!

De Creative Challenge is dus zeer goed bevallen en er zijn in korte tijd veel resultaten behaald. Wij zijn hard bezig met het verwerken van de resultaten richting de opdrachtgevers.

Natuurlijk hebben we veel geleerd in deze week. Met name van de aanwezige koppen. Zij hebben ons input gegeven hoe wij onze dienstverlening naar zowel onze opdrachtgevers als naar hen in de toekomst naar een nog hoger plan kunnen brengen. Want ook Creatieve Koppen was één van de cases!

Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wanneer de volgende Creative Challenge gaat plaatsvinden!