Gezocht: Stagiair(e) Productieleider van vette concepten (Projectmanager)
Meeloopstage, Van Nelle Fabriek Rotterdam, 6 maanden

Hallo, wij zijn Creatieve Koppen. We zijn op zoek naar een 3de of 4de jaars HBO-stagiair(e) die ons team écht verder brengt de producties goed in te richten tijdens een meeloopstage. Heb jij oog voor detail en houd jij ervan om een productie van A tot Z in de juiste banen te leiden? Kom dan ons ‘koppenteam’ versterken! Wij willen kippenvel van jou krijgen.

De functie: jij bent de productieleider van vette concepten

In de functie van Productieleider is één van jouw belangrijkste focusgebieden, de producties van A tot Z in te richten. Hoe doe je dat? Samen met de Producent en Regisseur, start je een productie op om binnen de kaders het beste resultaat te bereiken. Hierbij doorloop je vier fases: idee generatie, selectie, conceptontwikkeling en realisatie. Jij weet dit hele proces op te stellen, in te plannen en te zorgen dat je de regisseur alle handvaten biedt om tot een goed resultaat te komen. Hierbij stel je jezelf oneindig vaak de waarom-vraag, denk je na over details om producties slim te organiseren, houd je het doel voor ogen, activeer je mensen, plan je alles in en schakelt met de producent en het team. Het is aan jou om de productie vlekkeloos te laten verlopen!

Onze diensten in het kort:

 1. Strategie ontwikkeling– Het vormen en vormgeven van de strategie: business plan, visie / missie, business model, kernwaarden, samenwerking, communicatie, etc.
 2. Concept ontwikkeling – Het begeleiden van vernieuwing met innovatie en creatieve acties. Nieuw product/dienst, verandering, naam, procesoptimalisatie, campagne, etc.
 3. Organisatie ontwikkeling – Het ontwikkelen van organisaties en mensen in het creatieve en innovatieve vermogen met presentaties, trainingen, masterclasses, events, etc.

Wie zoeken we

We zijn op zoek naar een echte teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel die ook goed zelfstandig kan werken. Zelfredzaamheid en anders denken wordt erg gewaardeerd. Omgaan met druk en snel kunnen schakelen is een must. Wij stellen hoge standaarden aan onze producties en verwachten dat jij dat ook doet.
Wat verwachten we van jou

 • Je zit minimaal in je derde jaar van een aansluitende HBO/WO-opleiding
 • Snel kunnen schakelen
 • Stressbestendig
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Anders denken
 • Resultaat gericht denken
 • Je bent gestructureerd in je werk en bent bekend met projectmatig werken
 • Plezier hebben en leergierig zijn

Dit bieden wij als Creatieve Koppen

 • Goede begeleiding in de ontwikkeling en groei van jou als aankomend talent
 • Gave projecten waar je je tanden in kunt zetten en impact kunt maken zoals Microsoft, Heineken, etc.
 • Een gedreven en gezellig team om mee samen te werken en te ontwikkelen
 • Betrokkenheid in de vorming en groei van de onderneming
 • Stagevergoeding

Maar bovenal is het bij ons gewoon heel leuk werken binnen een klein en gedreven team. Vanuit het kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, geniet je van een waanzinnig zicht op Rotterdam. Een unieke ervaring waar je even stil en daarna vooral creatief van wordt! Iedere ochtend nemen we de dag in max. 15 met elkaar door. Ritme vinden wij belangrijk. Hard lachen en vieren van successen ook. En daar kun jij aan meebouwen…..

Dit zijn wij

Wij begeleiden succesvolle vernieuwingen voor onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is gebaseerd op de filmwereld en daarom noemen we onszelf regisseurs. We bewegen mensen van de begin tot eind op de gebieden strategieontwikkeling, conceptontwikkeling en organisatieontwikkeling. Wij zijn de regisseur en de koppen zijn de acteurs die op het podium staan en resultaat boeken. Some homework for you 🙂

The end –> The beginning

Herken jij jezelf in de omschrijven en pas jij in het team? Laat dan vooral wat van je horen. We zijn benieuwd naar je. Graag horen we dan waarom je bij Creatieve Koppen stage wilt lopen en wat jij kunt toevoegen aan ons team. Stuur je sollicitatiebrief met cv naar [email protected].