Ik ben Edwin de Haas 23 jaar en ik ben communicatie student op de Hogeschool Rotterdam. Voor deze opleiding heb ik de studie Media Management afgerond. Tijdens deze studie kwamen er veel marketingcampagnes en reclame uitingen langs. Bij elke media uiting werd ik weer geboeid door diegene die dit heeft verzonnen. Hoe komt diegene achter dit concept? Hoe communiceer je dat? Hoe zet je dit allemaal in werking?

Na deze studie was ik natuurlijk nog lang niet klaar met studeren. Daarom ben ik begonnen met de studie communicatie, waar ik mij specialiseer in de marketing. Dit komt natuurlijk doordat ik geboeid ben in de ideeën achter een marketingactie.

Ik had een leuk / creatief filmpje ingestuurd naar Creatieve Koppen en zij nodigde mij hierna uit op gesprek. Dit gesprek heeft een goede indruk bij me achtergelaten. Ik was door het dolle heen toen ik hoorde dat ik er stage mag lopen.

Ik ben een sportief iemand die veel sport. Ik basketbal, mountainbike en ik ben ook gek op skiën en snowboarden. Ik ben heel erg gedreven maar daardoor kan ik niet tegen mijn verlies. Ik wil altijd het uiterste uit mezelf halen.

Ik heb het nu al lekker druk met allerlei dingen. Mijn eerste week is zeer goed bevallen en ik heb ook leuke collega’s. Ik denk dat ik mezelf enorm zal ontwikkelen tijdens mijn stage en veel kan betekenen voor Creatieve Koppen de aankomende 5 maanden. Ik zal me voor Creatieve Koppen vooral bezig houden met de communicatie en marketing. Mijn grote opdracht deze stage is het netwerk “creatieve koppen” meer bij de organisatie betrekken. Dus creatieve koppen. Pas maar op!