Hoi ik ben Mandy en werk sinds 1 november als regisseur bij Creatieve Koppen. Heel bewust heb ik de overstap gemaakt van een baan als innovatie manager binnen een large corporate naar dit kernachtige en snelgroeiende team bij Creatieve Koppen. Ik vind het super om alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan aan het team toe te voegen en in een heel andere omgeving te werken. Bij Creatieve Koppen werken we hard, snel, efficiënt en flexibel; maar ook met een heel hoge dosis humor en plezier! Dat is gaaf toch?

Buiten Creatieve Koppen vind je mij veel in Rotterdam. Tussen mijn woning en de Van Nelle Fabriek ligt Diergaarde Blijdorp. Vanuit mijn raam kijk ik uit op de flamingo’s. Helemaal leuk! Regelmatig bezoek ik de dierentuin; maar ook de Witte de With, bioscoop en het zwembad zijn plekken waar je mij vaak kunt treffen. Ik hou van lekker eten en koken, festivals, spelletjes en onderneem graag leuke dingen met mijn vrienden. Andere mensen zetten mij aan het denken en maken me nieuwsgierig. Van mijn vrienden krijg ik een hoge dosis energie!

Zelf vind ik het ook leuk om die energie in mijn werk weer op anderen over te brengen. Bijvoorbeeld door in een creatieve sessie samen te verkennen hoe innovatief jij bent. Ook al denk je misschien van niet, je beschikt altijd wel over een kwaliteit die kan helpen om jouw organisatie te vernieuwen. Lijkt me leuk om samen met jou te ontdekken welke.

Mandy van Tilborg
Regisseur Creatieve Koppen
[email protected]
https://nl.linkedin.com/in/mandyvantilborg