4 jaar geleden, net na de start van de economische crisis, begonnen twee eigenzinnige koppen met een idee om een nieuw bureau op te zetten dat organisaties helpt op een creatieve manier problemen op te lossen. Problemen oplossen door dit strak te managen met een hoop energie, humor, creativiteit, professionaliteit en een diversiteit aan koppen.

We begonnen met het organiseren van creatieve sessies voor een diversiteit aan organisaties. Het maakt ons immers niet uit wat de inhoud is. Vier jaar geleden richtte we ons voornamelijk op creativiteit en innovatie. Tegenwoordig draaien we ook grote trajecten op het gebied van marketing. Dit omdat onze klanten zeer te spreken zijn over onze ideeën en manier van denken. Daarom is het tijd voor een nieuwe verpakking van de dienstverlening van onze organisatie.

Creatieve Koppen, regisseur van marketing en innovatie.

Net als de totstandkoming van een film en een theaterstuk is de rol van de regisseur van essentieel belang. Deze is verantwoordelijk voor inhoud, vorm en passie. Wij worden ingehuurd door organisaties als regisseur om ze te helpen met het realiseren van creatieve sessies, nieuwe namen, nieuwe producten, een campagne of een strategie voor innovatie. We besloten om deze uitleg te verwerken in een klein boekje… We begonnen met het interviewen van een aantal grote Nederlandse regisseurs en het beschrijven van onze methodiek… Inmiddels hebben we besloten een echt boek uit te brengen. Dit boek bevat een beschrijving hoe een nieuwe film of theaterstuk tot stand komt en welke rollen in dit proces voorkomen. Daarnaast vertelt het boek wat de zakelijke wereld moet leren over het vertellen van een verhaal in een gecontroleerde en geregisseerde omgeving. Het boek geeft de lezer uitleg hoe wij als regisseurs te werk gaan in de zakelijke wereld en wat deze wereld kan leren van de film- en theaterwereld.

Om jullie creativiteit te stimuleren hebben wij een leuke quiz voor je klaar staan, waarbij je kans maakt op een creativiteitspakket.

Doe de quiz!

Kom je binnenkort even langs bij ons op kantoor in Delft (dichtbij de snelweg) voor een kop koffie of thee?  Groet,

Robin van Koppen en Steven Kop