Ook zoeken wij actief naar mogelijkheden om de wereld nog simpeler en leuker te maken. Zo vinden wij bijvoorbeeld dat het voor autobezitters heel makkelijk moet zijn om een goede garage voor hun auto te vinden in hun buurt. Net als het zoeken van een restaurant… Dit initiatief heet BesteGarage.nl. Dit initiatief is sinds 4 maanden landelijk beschikbaar en is ontwikkeld met creatieve koppen uit het netwerk. De gehele onderneming is zonder geld opgezet.

Wij vinden dat er wat gedaan moet worden aan het wantrouwen van autobezitters over garages. Herkenbaar? Via de website kun je heel simpel met je kenteken en je postcode de beste garage voor jou en jouw auto vinden. Simpel toch?

Goed advies geven we o.b.v. beoordelingen. Geen lange lijsten met vage vragen, maar slechts één vraag: Kom je de volgende keer terug? Inmiddels hebben wij al 10.000 garages op de website staan. Om onze dienstverlening echt goed te krijgen hebben we beoordelingen nodig, veel beoordelingen. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig!

Zou je het volgende voor ons kunnen doen:

  1. Vind je garage op BesteGarage.nl
  2. Plaats je beoordeling
  3. Stuur dit bericht door naar minimaal 1 iemand anders en vertel erover bij het koffiezetapparaat 😉

Hoe meer beoordelingen op BesteGarage.nl komen hoe beter de dienstverlening voor anderen en ook voor jou werkt!

Bedankt voor je hulp! Dit waarderen we enorm!

Robin en Steven