Wij hebben onszelf de ambitie gesteld om creativiteit en innovatie toegankelijk te maken voor iedere organisatie. Creativiteit is het vermogen om tot nieuwe ideeën te komen. Innovatie is het proces om van een idee (eigenlijk vele ideeën) werkelijkheid te maken. Hiervoor heb je een diversiteit aan mensen, veel ideeën, conceptontwikkeling en ondernemerschap voor nodig. Wij organiseren masterclasses om in een rap tempo de theorie over te brengen. We beginnen in het brein en eindigen met praktijksituaties. Dat alles in max. 2 uur tijd. Maak het verschil in 2016!

Open masterclass Creativiteit en Innovatie

Deze exclusieve masterclass organiseren wij om jou een voorsprong te geven op creativiteit en innovaties. Tijdens de masterclass leer je hoe je mensen binnen jouw team of organisatie creatiever en innovatiever krijgt. Hoe je effectief kunt zorgen voor verandering, om daarmee het beste uit jezelf en anderen te halen! Alles wat we je vertellen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. De masterclass is met name interessant voor directie, management, marketeers, business development of innovation. Aanschuiven? Dat kan! Bekijk hier alle data in 2016 en schrijf je gratis in.

Incompany masterclasses

Tijdens een interactieve masterclass op maat worden mensen aan het denken gezet en geïnspireerd om op verfrissende en bewezen methodes het creatieve vermogen te ontwikkelen. We starten de reis in het brein en zorgen voor herkenning. Vervolgens gaan we met praktische voorbeelden en de theorie in het achterhoofd de onderwerpen creativiteit, innovatie conceptontwikkeling oppakken en tastbaar maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!