Je kent het wel, iemand die heel goed is in plannen. Is zo iemand per definitie dan meer of minder creatief? Of andersom: je kent iemand die heel creatief is. Is zo iemand dan meer of minder in staat te plannen? Oke, er zit dus een link tussen deze twee. In alles wat wij doen denken wij goed na over inhoud, vorm en authenticiteit. Onze regisseurs hebben veel kennis van het creatieve proces maar ook van bedrijven en strategie. Welke stappen moeten genomen worden om een case echt te kraken, welke mensen kunnen we hier het beste voor gebruiken en welke opdrachten moeten wij ze geven zodat we het bewuste en onderbewuste op een juiste manier triggeren.

Het managen van ongeduld is een schone zaak. De meeste creatieve sessies eindigen veel te snel. Na 10 ideeën wordt gekozen voor de derde want die klonk al zo goed. De overgebleven tijd kan dan worden gebruikt om het beter in de markt te zetten… Echt? Meen je dit? Wij stoppen pas nadat we minimaal 100 ideeën hebben en dat je een keuze kunt maken uit de drie aller aller beste. Dan kun je strategisch verder bouwen. Kost het je meer tijd? Nee helemaal niet. Wij pakken het op en wij leveren je precies op het juiste moment het eindresultaat.

We kunnen hier nog uren over doorpraten. Dat doen we ook regelmatig. We geven vaak presentaties over hoe dit proces nu in het hoofd werkt. Welke case heb jij die wij als regisseur voor je kunnen oplossen met een professionele brainstorm?