Over ons:

Innovatie Regisseurs

Onze expertise en passie is vernieuwen. Wij luisteren, onderzoeken, adviseren, begeleiden, faciliteren en ga zo maar door. Onze opdrachtgevers staan op het podium en wij helpen om hun succesvol te maken. We noemen ons dan ook regisseurs van vernieuwing.

  • Meetbaar resultaat. Van cost center naar profit center
  • Wetenschappelijke basis en pragmatische aanpak
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Regisseurs van innovatie

Wij zijn regisseurs van vernieuwing. Hier ligt onze passie en expertise. Alles wat wij doen, is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over het vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met onze praktijkervaring. Ons doel is om onze opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door mensen in beweging te brengen naar een beter resultaat. Dit doel bereiken wij met resultaatgerichte diensten en aantrekkelijke producten.

Samenwerking

Innoveren en vernieuwen doe je samen met alle medewerkers, klanten en partners. Alles wat wij doen, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze eigen ervaringen en experimenten. We baseren onze aanpak op menselijk en organisatorisch vlak. Op deze manier helpen we bedrijven echt te groeien door samen vette concepten te bedenken en te realiseren.

Social impact. Samen steunen we SDG4 Quality of education

Elk kind heeft het recht op onderwijs om zijn ideeën te verwezenlijken en impact te maken in de wereld

Creatieve Koppen draagt bij aan de Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen(SDG’s). De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030 en zijn er voor en door iedereen. Door middel van onze consultancy diensten en met behulp van ons Innovation Platform Accept Mission willen wij bijdragen aan SDG4: Ensure inclusive and quality education for all and promote lifelong learning.

Innovatie boek: Simple guide to organize innovation

We hebben een boek uitgegeven over onze onze methodiek hoe wij organisaties innovatiever krijgen. Maximaliseer je innovatie succes door gestructureerd an de slag te gaan. Een interessant boek met theorie, praktijkvoorbeelden en voorbeeldcases. Het boek is te verkrijgen in onze webshop (book / ebook).

Ons hoofdkantoor: Van Nellefabriek

Wij zijn gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Nederland, de Van Nelle Fabriek. In deze fabriek, die in 1920 is gebouwd, voel je de unieke geschiedenis. Een toentertijd innovatieve fabriek waar koffie, thee en tabak geproduceerd werd. Honderden medewerkers werkten in open ruimtes met veel zonlicht.

Op verschillende plekken in het gebouw tref je objecten aan die getuigen van een rijke historie. De verhalen over deze tijd en de visie waarmee dit pand is gebouwd hebben nog steeds een enorm effect. Dat moet je zien en voelen. We nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken, zodat je het zelf kunt beleven.

Onze opdrachtgevers

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?