Social impact:

Wij steunen SDG4: Quality of Education

Elk kind heeft het recht op onderwijs om zijn ideeën te verwezenlijken en impact te maken in de wereld

Creatieve Koppen draagt bij aan de Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen(SDG’s). De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030 en zijn er voor en door iedereen. Door middel van onze consultancy diensten en met behulp van ons Innovation Platform Accept Mission willen wij bijdragen aan SDG4: Ensure inclusive and quality education for all and promote lifelong learning.

Waarom SDG4?

Wij mogen in ons werk iedere dag zien hoe mensen meer te weten komen over het brein en hoe vernieuwingen door organisaties heen geloodst worden. In alles wat wij doen leggen we uit hoe het werkt en waarom. We are our ideas. Iedereen mens heeft ideeën. Door middel van onze diensten en het innovation platform helpen wij deze ideeën om te zetten in resultaat. En dat gunnen wij ieder kind! Daarom hebben wij ons gekoppeld aan SDG4 om kinderen te helpen hun ideeën te verwezenlijken en impact te maken in de wereld.

Zo dragen wij bij aan de SDG’s

Voor iedere Innovation Mission die wordt uitgevoerd via Accept Mission doneren wij €1 aan projecten voor SDG4. Een kind ontwikkeling geven die het verdient kost ongeveer €1 per dag. Ons doel: 1.000.000 innovatie missions in 2025 uitgevoerd! Moet je voorstellen hoeveel kinderen we hier samen mee geholpen hebben!

“…om kinderen te helpen hun ideeën te verwezenlijken en impact te maken in de wereld”

Doe je mee?

Voor iedere uitgevoerde mission in Accept Mission doneren wij €1 aan projecten voor SDG4. Daarnaast helpt het wanneer je de SDG’s in je eigen omgeving belicht zodat we met zoveel mogelijk mensen kunnen bouwen aan een betere wereld. Wil jij meer informatie over SDG of ben je waar wij aan gedoneerd hebben? Neem contact op en wij vertellen je graag meer!

Bekijk onze registratie op SDG Nederland