Accept Mission groeit en bloeit dit voorjaar! Forrester heeft ons opgenomen in de Innovation Management Platforms lijst. Trots dat we wereldwijd erkenning krijgen voor onze harde werken.

Forrester is het ermee eens dat, door klanten geobsedeerde organisaties, die voorop willen blijven lopen, moeten vertrouwen op continue innovatie. Dat vraagt om zeer efficiënte processen en een organisatie die zich snel kan aanpassen aan veranderingen die mogelijk worden gemaakt door nieuwe technologieën. En dit is ook precies wat onze mission is.

De drie hoofdwaarden van Innovatieplatforms
Forrester definieert innovatiemanagementplatforms als softwaretools die het beheer van de innovatieprocessen ondersteunen en tegelijkertijd ecosystemen en externe software- en serviceproviders kunnen integreren voor een duurzame en alomvattende benadering van innovatie. Een mond vol, maar het komt erop neer dat Innovatiemanagementplatforms bedrijven helpen hun innovatieprocessen efficiënt in te richten en innovatie investeringen in het hele bedrijf strategisch te beheren. En dit kan op verschillende manieren.

Om hun lijst te maken, definieerden ze drie hoofdwaarden van het gebruik van innovatiemanagementplatforms:

  • Samenwerking en creativiteit stimuleren en bevorderen
  • Het ondersteunen van een outside-in zicht op uw innovatiepraktijk
  • Het aanbieden van operationele, best-practice innovatieprocessen

Hoewel we nog een kleine speler zijn in vergelijking met, laten we zeggen – Accenture, worden we vermeld als een van de innovatiespecialisten.

Wat betekent dit voor Accept Mission?
Volgens de definitie van Forrester onderscheiden we ons, naast de fundamentele functionaliteiten om innovatieprocessen te ondersteunen, met één of meer functies die een specifieke focus hebben. Ze hebben bijvoorbeeld gekeken naar onze mogelijkheden tot samenwerking en betrokkenheid (ideation en gamification), campagnebeheer en commercialisering, maar ook een veilige en cyberaanval-bestendige innovatieomgeving. We zijn hiermee gecategoriseerd als innovatiespecialist. Hoe gaaf is dat?!

Laat de zomer maar komen!

Forrester rapport [Now Tech: Innovation Management Platforms, Q2 2022 | Forrester]