masterclass

Mensen en creativiteit in beweging brengen

Creatieve Koppen is specialist in het faciliteren van creativiteit op basis van wetenschappelijke principes. Tijdens de Masterclass laten we zien hoe het menselijke brein werkt en hoe je dat kunt gebruiken om creativiteit en innovatie te stimuleren en mensen in beweging te brengen.

Masterclass ‘creativiteit en innovatie’

Wij geloven dat creativiteit en innovatief vermogen niet voorbehouden zijn aan ‘the happy few’. Sterker nog, met de juiste begeleiding en een stevige theoretische basis kan jij er binnen jouw organisatie ook mee aan de slag. Tijdens de Masterclass ‘creativiteit en innovatie’ nemen we je mee naar de uithoeken van het menselijk brein en laten we door middel van theorie en experimenten zien hoe je het brein kan stimuleren om creatiever en innovatiever te denken. De Masterclass is interactief en zet aan tot out-of-the-box denken. Je bent gewaarschuwd!

De Masterclass ‘creativiteit en innovatie’ is een inspirerende bijeenkomst voor directieleden, managementteams en HR-professionals. Tijdens de Masterclass leer je hoe je mensen binnen jouw team of organisatie creatiever en innovatiever kunt maken. Ook geven we je handvatten om effectieve veranderingen door te kunnen voeren, zodat je het beste uit jezelf en uit anderen kunt halen. We bieden de Masterclass aan op basis van open inschrijving bij ons in de Van Nelle Fabriek of als in-company sessie op maat. De regisseurs van Creatieve Koppen nemen dan een vraagstuk uit de organisatie als uitgangspunt voor een interactieve en inspirerende sessie.

Open inschrijving

Graag nodigen we je uit voor een exclusieve masterclass ‘Creativiteit en Innovatie’. Deze masterclass organiseren wij om jou een voorsprong te geven op creativiteit en innovaties.We starten de reis in het brein en zorgen voor herkenning. Vervolgens gaan we middels praktische voorbeelden en de theorie in het achterhoofd de onderwerpen creativiteit, innovatie conceptontwikkeling op te pakken en tastbaar te maken. Tijdens de masterclass leer je hoe je mensen binnen jouw team of organisatie creatiever en innovatiever krijgt. Hoe je effectief kunt zorgen voor verandering, om daarmee het beste uit jezelf en anderen te halen! Alles wat we je vertellen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. De masterclass wordt gegeven op de unieke locatie waar ook ons kantoor is gevestigd, namelijk de Van Nelle Fabriek. Benoemd als erfgoed op de Unesco Werelderfgoedlijst met een waanzinnig uitzicht op Rotterdam!

In company (op locatie)

Inspiratie en activatie! Een masterclass voor een team in het bedrijf of op een event is een goede zet. Een van onze regisseurs zal zorgen voor inspiratie, beweging en activitatie van de deelnemers. Zowel theorie als praktijk krijgen de aandacht. We starten de reis in het brein en zorgen voor herkenning. Vervolgens gaan we middels praktische voorbeelden en de theorie in het achterhoofd de onderwerpen creativiteit, innovatie conceptontwikkeling op te pakken en tastbaar te maken. Door een interactieve masterclass op maat worden mensen aan het denken gezet en geïnspireerd om op verfrissende en bewezen methodes het creatieve vermogen te ontwikkelen en door interne regisseurs. Het programma wordt op maat gemaakt doordat we een actuele vraagstuk of doelstelling beetpakken en samen met de deelnemers de case oppakken. Resultaat: Inspiratie en activatie!

REFERENTIES

ONDERWERPEN DIE WORDEN UITGELICHT