ICT-vakblad Computable heeft vijf ICT-projecten in het MKB genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om projecten bij Coronel Kartracing, Accept Mission van Creatieve Koppen, OAZ Subsidieadvies en Ramlab en de ICT Accelerator van ITPA Group. De winnaar maken ze bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober.

Lees hier de publicatie van de 5 genomineerden.

Als innovatiebureau richt Creatieve Koppen zich op het faciliteren van het hele innovatieproces – van strategisch advies en conceptontwikkeling tot en met uitvoering. Om het innovatieproces te ondersteunen hebben we de applicatie ‘Accept Mission’ ontwikkeld. We bieden de applicatie wereldwijd aan en hebben daarom gekozen voor een cloud oplossing (partner T-Systems OTC). Vele secret agents bedenken nu in meerdere missies voor onze klanten ideeën via de browser of via onze app op de smartphone.

Met het innovatieplatform Accept Mission kunnen klanten ‘geheime missies’ in het platform opzetten. Accept Mission is een serious innovation game. Tijdens zo’n missie worden de ‘agents’ (medewerkers, klanten of partners) constant uitgedaagd om met vernieuwende, creatieve ideeën te komen. Zij werken bovendien undercover; hun echte identiteit blijft geheim. Hierdoor spelen hiërarchische verhoudingen geen rol en krijgen gekkere ideeën de vrije loop.

Juryoordeel
De jury van de Computable Awards 2017 waardeert het feit dat Creatieve Koppen de keuze heeft gemaakt om zijn bijzondere oplossing naar de cloud te brengen. Hierdoor is het mogelijk geworden om sneller en voor grotere groepen innovatieve sessies te organiseren en uit te voeren. Daarmee wordt de doelgroep en markt aanzienlijk verruimd. Door de samenwerking met T-Systems is het mogelijk geworden om gebruik te maken van beschikbare infrastructuur, beveiliging en kennis. Met de inzet van het Open Telekom Cloud heeft Creatieve Koppen maximale flexibiliteit en de schaalbare, pay-per-use resources houden de kosten laag zonder dat dit de prestatie beïnvloedt. Een terecht genomineerde.
Lees hier het volledige jury rapport

Wij willen iedereen bedanken voor deze nominatie. Wij gaan ons best doen om ook als winnaar uit de bus te komen.

Bekijk de website van Accept Mission