De Dutch Hacking Health wordt georganiseerd door het LUMC samen met het UMCG, UMCU, MC Maastricht en het Radboud MC. Het is de grootste zorghackathon van Nederland om de zorg in Nederland te verbeteren door innovators, zorgprofessional én patiënten samen te brengen. Afgelopen weekend heeft dit event plaatsgevonden en Creatieve Koppen was aanwezig bij de start van dit goede initiatief om de deelnemers te inspireren.

Dutch Health Hackathon

De Hackathon van 2017 staat volledig in het teken van de gezondheidszorg. Eén op de vier Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychische stoornis. Dat betekent vier miljoen mensen in Nederland. Innovatie is hard nodig en kan de kwaliteit van vele levens verbeteren.

Creatieve Koppen

Wij hebben een presentatie gegeven aan alle deelnemers en partners over hoe innovatieve ideeën ontstaan, hoe het brein werkt en hoe je een succesvol idee tot een goed resultaat kunt leiden. Iets wat de deelnemers direct kunnen toepassen tijdens het event.

Interesse in een Masterclass?

Ook een presentatie/masterclass van ons bijwonen? Schrijf je in voor een van onze open masterclasses en anders kun je een masterclass op locatie bij ons aanvragen.

 

Meer informatie: http://dutchhackinghealth.nl/leiden/

Masterclass: https://creatievekoppen.nl/diensten/organisatie/masterclass