Accept Mission heeft gisteren in de Cruise terminal in Rotterdam het ‘Get in the ring’ event gewonnen. KPN heeft een challenge uitgezet voor de ontwikkeling op het gebied van finance met gamification. Accept Mission wint daarmee een pilot voor KPN

Ter afsluiting van het finance event van KPN in de Rotterdamse Cruise Terminal was de finale van de start-up competitie ‘Get in the Ring’. Uit een voorselectie met ruim 90 start-ups zijn zes finalisten gekozen op drie categorieën om in een boksring te battelen. In de finale hebben de zes beste Nederlandse start-ups, voor een publiek van ruim 450 personen en een jury met o.a. Jan Kees de Jager (KPN), mogen strijden om de uitvoer van een pilot binnen KPN.

Accept Mission is een gamification platform om feedback te verzamelen om uitdagingen binnen organisaties op te lossen. Het team van Accept Mission gelooft erin dat ieder probleem opgelost kan worden als je de juiste mensen bij elkaar brengt. Op de traditionele manier kan dit veel tijd kosten. Accept Mission is een serious game waarbij deelnemers undercover deelnemen en samen vraagstukken oplossen. Tijd-, plaats- en functie onafhankelijk. Accept Mission is afgelopen maart (2017) gelanceerd samen met een aantal launching customers: CGI, Facilicom, Facet Accountants. Inmiddels zijn er al ruim 150 missions voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd.

Quote Steven Kop:

“We zijn verrast en ongelofelijk trots om gisteren als winnaar door het publiek en de jury uitgeroepen te worden. Het blijft spannend om een nieuw en innovatief product op te testbank te leggen. We leren iedere dag weer beter hoe de game nog beter aansluit bij de opdrachtgevers. Het winnen van dit “Get in the ring challenge” en daarmee een pilot mogen doen voor KPN is ontzettend gaaf en geeft ons allemaal veel energie. Ik wil KPN en Get in the ring bedanken voor het initiatief en het inspirerende event.”

Benieuwd naar wat Accept Mission voor jou kan betekenen? Bekijk de website en lees meer over de werking van Accept Mission.