Peter Scheffers

‘Graag stel ik mij voor: ik ben Peter Scheffers en sinds februari werkzaam bij Creatieve Koppen. Voordat ik bij Creatieve Koppen kwam werkte ik zo’n 5 jaar als International Business Advisor in de wereld van Investment Promotions. In deze rol heb ik tientallen innovatieve bedrijven en internationale startups geadviseerd en begeleid met hun go2market strategie voor de Nederlandse en/of Europese markt. Daarnaast heb ik diverse programma’s opgezet met enkele partners en een aantal project teams geleid ten behoeve van internationale promotie & sales activiteiten.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als project manager/business consultant wat aansluit op mijn studie achtergrond in bedrijfskunde, commerciële economie en international marketing. Bij Creatieve Koppen ga ik aan de slag in een dubbele rol. Enerzijds als innovatieregisseur en anderzijds als Product Owner van Accept Mission. In de rol van innovatieregisseur ga ik bedrijven en organisaties helpen met innoveren door middel van het initiëren en begeleiden van ideation sessies, innovatie projecten & strategieën. Dit doen we niet voor ze maar met ze; want de medewerkers kennen hun product/markt als geen ander.

Daarnaast ben ik als Product Owner verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van Accept Mission, een krachtige Innovatie Management Software Tool met gamification elementen. Met deze tool kunnen bedrijven eenvoudig digitaal brainstormen, ideeën verzamelen en valideren en ook innovatie projecten starten die het beste aansluiten bij hun innovatie doelen. Een complete Innovatie Management Tool dus. Elke maand komen we met nieuwe releases dus volg vooral de ontwikkeling van deze innovatie tool.

Mochten er vragen zijn over Creatieve Koppen, Accept Mission of hoe wij jouw bedrijf kunnen begeleiden met innoveren, stuur mij dan een bericht op [email protected].’

Jeroen Kweekel

‘Mijn naam is Jeroen Kweekel en ik mag mijn vierdejaars afstudeerstage bij Creatieve Koppen doen.

De opdrachten die ik ga uitvoeren vallen precies in het straatje van mijn opleiding. Ik studeer namelijk Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Een opleiding waarbij je de schakel bent tussen de Business aan de ene kant en de IT aan de andere kant. De afstudeeropdracht bevindt zich precies binnen deze twee domeinen. Ik zal mij namelijk bezighouden met het product development van Accept Mission.

Ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit mijn reeds opgedane kennis toe te passen in de praktijk, om daadwerkelijk een positieve impact te hebben op Accept Mission als applicatie en Creatieve Koppen als bedrijf in het algemeen.’