Creatieve Koppen is lekker aan het groeien en we mogen weer een nieuwe Creatieve Kop verwelkomen. Sinds 1 juli ondersteunt Fleur Eras ons team als innovatie regisseur. Waarin ze zich zal richten op zowel consultancy als het geven van trainingen.

Afgelopen jaren heeft Fleur gewerkt als agile & lean start up consultant bij Incentro. Waar ze in beginsel voornamelijk betrokken was bij IT implementaties. De laatste 1,5 jaar heeft ze voornamelijk business & innovatie projecten begeleid.

Fleur Eras:

Innovatie hoe doe je dat nou eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat een team resultaten boekt, terwijl het nog totaal niet duidelijk is wat het team gaat opleveren? Dit zijn interessante vragen waarbij mijn brein direct gaat ratelen… over hoe ik kan zorgdragen dat het team dusdanig begeleid wordt, dat ze in zeer korte tijd resultaten boeken. Vanuit mijn marketing & lean startup achtergrond vind ik het belangrijk dat de eindgebruiker vanaf begin af aan centraal staat, de concepten daadwerkelijk met de klant worden gevalideerd en bij oplevering de eindgebruiker het product/dienst met minimaal een 8 beoordeeld.

De komende periode zal ik veel met de regisseurs meelopen om kennis te maken met het door Creatieve Koppen ontwikkelde innovatieproces en trainingen. Deze zal ik samen met het team verder doorontwikkelen op basis van mijn ervaringen en best practices. En natuurlijk zo snel mogelijk ook zelf de creatieve & innovatie sessies te begeleiden.

Mijn eerste werkweek zit er nu op en heb super veel zin in om samen met het team onze klanten en Creatieve Koppen verder te laten groeien.