Accept Mission

5 jaar geleden zijn we gestart met het beschikbaar stellen van innovatie software genaamd Accept Mission. Dit SaaS-platform verkopen we wereldwijd en maandelijks lanceren we updates die we samen met onze opdrachtgevers ontwikkeld hebben. De software bevat vele krachtige innovatie tools, zoals portfolio management, idee inboxen, een geavanceerde idee campagne tool, een selectietool, dashboards en reports. Dit alles in een goed design en met vele gamification elementen om de participatie van gebruikers te maximaliseren. Kortom, alles wat innovatoren nodig hebben om ideeën te genereren, selecteren, ontwikkelen, samen te werken en succesvol te zijn! Samen gaan we de wereld veroveren, doe je mee?

Accept Mission is een product van Creatieve Koppen. Wij zijn een consultancybureau gericht op innovatie. We bepalen wat organisaties nodig hebben voor innovatiesucces, adviseren en helpen met het inrichten en uitvoeren van innovaties.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een echte hunter, een flexibele en communicatief vaardige sales representative met minimaal 5 jaar relevante werkervaring met sales van SaaS oplossingen. Je hebt een commerciële instelling en je zoekt proactief contact met potentiële of bestaande klanten. Je geeft met volle energie en enthousiasme demonstraties en vindt het leuk om het gehele salestraject te begeleiden van MKB tot Enterprise. Je werkt gestructureerd en bent een echte teamplayer. Je gaat recht op je doel af en weet de juiste prioriteiten te stellen. De Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend, want je gaat ook internationaal en je hebt ervaring met effectieve SaaS verkoopstrategieën. Je bent in staat je eigen acties te reflecteren en aan te passen waar nodig met betrekking tot jouw sales activiteiten. Je past binnen ons gedreven en gezellige team en hebt tot doel om Accept Mission verder wereldwijd uit te bouwen.