Let op: De italie case is inmiddels voorbij. Neem gerust contact op als je de volgende keer erbij wilt zijn!

Tijdens de trip is iedere deelnemende creatieve kop vertegenwoordiger van een organisatie met een uitdaging. Deze creatieve kop is de eigenaar van de uitdaging en zal 20% van zijn tijd bezig zijn met zijn eigen case en 80% met andermans cases. Op deze manier krijgt iedere case de aandacht die het verdient om te kraken en concreet resultaat op te leveren.

Door 4 dagen te focussen op het oplossen van uitdagingen krijg je als deelnemer ervaring op gebied van creativiteit en het tot stand komen van innovatie. Je weet hoe je tot briljante ideeën kunt komen. Na terugkomst kun je de geleerde vaardigheden ook toepassen binnen je eigen organisatie. De organisatie die de uitdaging aandraagt heeft na afloop een oplossing voor de uitdaging.

We vertrekken met een groep creatieve koppen met het vliegtuig naar een bijzondere locatie in Italië waar we ons laten verwennen en inspireren door de Italiaanse manier van leven. Deze all-inclusive reis wordt georganiseerd inclusief vlucht, vervoer en Italiaans eten door een Italiaanse kok.

Dus ga mee en breng een case aan! Dit kan je eigen organisatie zijn of een klant van jou.

Onze belofte is:

  • De ingebrachte case wordt op zeer bijzondere manier gekraakt (zoals Creatieve Koppen dat regelmatig doet).
  • In de dagen wordt je getraind in creativiteit & innovatie. Zodoende kun je de zelfde technieken ook binnen je eigen organisatie.
  • Je treed toe tot het netwerk van nieuwe creatieve koppen.
  • Je krijgt een zeer bijzondere ervaring.
  • Je komt tot nog meer briljante ingevingen die je direct kunt inzetten in je werk.
  • Begeleiding van twee facilitators.
  • De gehele reis is all-inclusive. Inclusief vlucht, vervoer, ontbijt, lunch, diner (Italiaanse kok) en inspiratie.
  • Daarbij ben je even helemaal weg uit je vaste omgeving waarbij je ondergedompeld wordt in Italiaanse sfeer op een Italiaans landgoed.

Eerdere opdrachtgevers en deelnemers zijn enthousiast, jij binnenkort ook?

Arno de Vries: Creatieve Koppen bracht ons tot een nóg revolutionairder model, en veel meer toegepast op de gebruikers zelf. We zaten letterlijk op de Veluwse hei. Ik vind het moeilijk om de magie van de dag in woorden te vatten, maar er gebeurde heel veel. Door gebruik te maken van beelden, korte sketches en snelkooksessies dwong Steven Kop ons om intuïtief te handelen. Het was verrassend, visueel, snel en leverde mooie resultaten op. Creatieve Koppen heeft meer bereikt dan menig adviesbureau in een maand zou doen.
Marcel Stoffels: De aanpak van Creatieve Koppen is daadkrachtig en doeltreffend. Op een inspirerende, creatieve en open manier worden vraagstukken opgelost. Zo komt Creatieve Koppen in zeer korte tijd tot tastbare resultaten!

Steven KopAls je meer wilt weten over dit event, neem dan contact op.

Steven Kop 06 – 112 135 67 – [email protected]