Cleo Fijneman

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen! Ik ben Cleo Fijneman en ik ben sinds half augustus werkzaam bij Creatieve Koppen en Accept Mission als stagiaire marketing. Ik zit momenteel in mijn derde jaar bij de studie Commerciële Economie: Marketing of Social Business aan de Hogeschool Rotterdam. Hier word ik opgeleid als marketeer met als extra aandachtspunt om niet alleen te kijken naar financiële winst maar ook naar maatschappelijke winst. Echter ben ik meer commercieel ingesteld en leek het mij erg leuk om bij een commercieel bedrijf te werken en hier zo veel mogelijk te leren. Ik heb al eerder ervaring opgedaan als stagiaire en medewerker bij Slimme oplossingen en diensten. Hier is mijn interesse begonnen binnen innovatie en marketing. Creatieve Koppen en Accept Mission sloten hier erg goed bij aan.

Naast dat ik meer ervaring op wil doen, is het ook belangrijk dat ik waarde creëer binnen het bedrijf. Mijn kennis vanuit school en ervaringen vanuit andere stages neem ik zeker mee in mijn werk. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en werk ik hard om nieuwe dingen onder de knie te krijgen en goed resultaat te behalen. Bij Creatieve Koppen en Accept Mission ga ik vooral aan de slag met content strategieën. Ik ga mij veel focussen op de website, sociale media, mailing en alles hieromheen. Ik ben nog redelijk nieuw rondom de digitale marketing, maar met het gezellige en behulpzame team ga ik hier zeker in groeien.

Martyna Liszkiewicz

Ik heet Martyna en ik ben sinds half augustus werkzaam bij Creatieve Koppen en Accept Mission als stagiaire. Mijn specialisatie is op sales gebied, dit sluit prachtig aan op mijn studie. Ik zit momenteel in het derde jaar van de studie Commerciële Economie: Global Marketing and Sales. Ik ben een echte global student, dit wil zeggen dat ik internationaal georiënteerd ben. Ik ben drietalig opgevoed en leer graag nieuwe talen in mijn vrije tijd. Reizen vind ik ook erg leuk, nieuwe culturen ontdekken en mensen leren kennen geeft me energie!

Tijdens mijn stage wil ik graag meer leren over hoe sales werkt buiten de schoolbanken, en specifiek binnen Accept Mission. Mijn doel is om het hele proces vanaf kwalificatie tot en met retentie zodanig te optimaliseren dat de Koppen zelfs na mijn stage hier resultaat van zullen zien. Mijn pragmatisme en ondernemerschapskwaliteiten gaan me hier zeker bij helpen.
Ik ga onderzoeken wat voor interventie hiervoor nodig is, wat voor middelen er nodig zijn, hoe we het gaan doen en uiteindelijk…de uitvoering!

Met de hulp en begeleiding die ik hier krijg is dit goed te realiseren. Daarbij is het niet alleen maar een behulpzaam, maar ook erg gezellig team. Pas twee weken zijn om en ik heb al veel geleerd, dit is een hele mooie voorspelling voor wat er nog allemaal te leren valt in de komende weken!