Een ijzersterk jaarplan, een unieke offerte, een vernieuwing in de dienstverlening of een marketingactie die iedereen omver blaast. Briljante ideeën verkopen zichzelf, dat is algemeen bekend. De uitdaging is hoe jij nu tot die echt briljante ideeën kunt komen. Iedereen denk dat hier veel geld en tijd voor nodig is. Dit moet anders!

Roos van Creatieve KoppenDit is Roos. Roos is 36 jaar oud en marketingmanager bij een telecombedrijf. Ze is op zoek naar ideeën om haar organisatie te optimaliseren. Ze denkt hierbij aan een efficiëntere manier van werken, het inzetten van sociale media of het doorbreken van vastgeroeste denkkaders. Roos gaat op zoek naar het briljante idee.

Ze maakt een wandeling, ze sluit zichzelf op met een pot koffie en gaat sporten. Ze merkt dat ze er in haar eentje niet uit komt. Ze raadpleegt haar collega’s. Ze willen best meedenken maar Roos hoort vooral:

  • “Dat hebben we al gedaan!”
  • “Leuk idee maar dat kost te veel tijd en geld!”
  • “Het is toch prima zoals het is!”

Ze besluit het anders aan te pakken. Ze raadpleegt haar netwerk. Roos komt erachter dat haar netwerk bestaat uit mensen dezelfde achtergrond, uit dezelfde branche en dus met dezelfde denkkaders. Ze komt ook nu niet veel verder.

Echte creativiteit, inspiratie en out of the box denken ontstaat door interactie tussen experts uit verschillende branches. Denk hierbij aan verrassende combinaties zoals: architecten, kunstenaars, marketingexperts of postbodes. Alles is mogelijk! Dit is de perfecte manier om tot echt briljante ideeën te komen.

Creatieve Koppen selecteert koppen uit verschillende branches. Faciliteert inspiratie en creativiteit en levert briljante ideeën. Of het nu gaat om een nieuw productie een nieuwe manier van werken of een nieuw marketingplan.

Dankzij Creatieve Koppen is het mogelijk om creativiteit en innovatie te realiseren in een zeer korte tijd, binnen budget en met diverse koppen. Dit alles onder de belofte: No cure = no pay!

Zo en nu bedenken wat jij met al die briljante ideeën gaat doen.

Creatieve Koppen wij creëren de kans die jij niet kunt laten liggen.