Elke twee weken releasen we updates voor Accept Mission. Verbeteringen putten we uit onze eigen ervaring, maar vooral ook door met klanten te spreken. Omdat het gamification element van Accept Mission erg belangrijk is voor activatie van de gebruikers, hebben we ditmaal een aantal veel gevraagde gamification elementen toegevoegd. Heb je ook een idee of verzoek, laat het ons vooral weten en wie weet vind je deze toevoeging binnenkort hier terug.

Voeg meer game elementen toe aan de missies: Behaal successen(achievements), verzamel Experience points en verzamel medailles voor specifieke acties. Dit kan nu ook over meerdere missies heen. Na het deelnemen aan een mission stijg jij als user op de algemene secret agent ranking.

Voeg videos toe: Heb je een goede video om je deelnemende Agents te inspireren? Voeg deze direct toe aan de missie, zodat ze goed voorbereid aan de rondes beginnen.

Stel Targets: Voeg doelen toe aan de missies en volg de voortgang van je teams. In brainstorm rondes heb je nu de optie om elk team een target mee te geven.

 

 

Heb jij wensen of ideeën voor Accept Mission? Laat het ons weten!

Wil je weten wat je allemaal met Accept Mission kan doen? Zie onderstaande video