Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwste kop: Jeroen! Per 1 april is hij ons team komen versterken. Als CTO gaat hij leiding geven aan de ontwikkelingen van ons idea management platform: Accept Mission. Daarnaast gaat hij aan de slag als Innovatie en Strategie regisseur.

Afgelopen jaren heeft hij als COO / CTO van de startup Appical, de groei mede mogelijk gemaakt van 6 naar 40 medewerkers en de ontwikkeling van een succesvol online software platform geleid.

Jeroen Roosenboom:

Creatieve Koppen is een bloeiend bedrijf met een goed team en een gave mission waar ik graag mijn schouders onder zet. Innovatie is een domein waar ik veel ervaring en affiniteit mee heb en kan daarmee zowel op dienstverlening als met product ontwikkeling een waardevolle bijdrage leveren.

De komende tijd ben ik voornamelijk bezig met het kennis maken met het de klanten en het platform. Het doel hierbij is de roadmap voor de komende tijd goed op te stellen.

Steven Kop:

Met de komst van Jeroen Roosenboom kunnen we binnen Creatieve Koppen een duidelijke verdeling maken tussen consultancy en product ontwikkeling. Ik kijk uit naar vruchtbare samenwerking en ben er van overtuigd dat Jeroen een flinke stempel gaat drukken op de ontwikkeling van ons team en de propositie in de markt.