Jonathan van Horssen

‘Bij deze stel ik me graag aan jullie voor: mijn naam is Jonathan van Horssen en ik volg de bacheloropleiding Business Innovation aan de Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch. Met de start van het derde schooljaar staat mij een nieuwe uitdaging te wachten: mijn kennis en ervaring rondom innovatie toepassen binnen Creatieve Koppen.

Komend half jaar zal ik mij focussen op het online Idea Management platform Accept Mission en zullen we verschillende innovaties doorvoeren om dit programma naar een hoger niveau te tillen. Samen met mijn collega’s en onze opdrachtgevers gaan we kijken hoe we Accept Mission nog beter in kunnen zetten om meer uit het innovatie traject te halen en om uiteindelijk een beter resultaat neer te zetten.

Ik zie Creatieve Koppen als dé experts op het gebied van innovatie, die samen met hun team elke uitdaging aan gaan. Gedurende mijn stage hoop ik zoveel mogelijk mee te krijgen van de innovatie regisseurs en op mijn beurt weer iets extra’s toe te voegen aan het bedrijf.’

Ruben Benne

‘Vanaf 2 september ben ik, Ruben, stagiair bij Creatieve Koppen. Als derdejaarsstudent Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik tijdens mijn studie al vaak met innovatie te maken gehad en ik hoop dit in de praktijk toe te kunnen passen. Innovatie interesseert mij zeer, omdat het de potentie van bedrijven tot werkelijkheid kan brengen. Met Creatieve Koppen als regisseurs van innovatie kan ik meehelpen aan dit proces.

Tijdens de stage zal ik mij richten op Accept Mission: de innovatie software van Creatieve Koppen. Centraal zullen verschillende onderzoeken staan, die voor zowel het heden als de toekomst impact kunnen hebben op de bedrijfsvoering. Ook support voor Accept Mission is een belangrijk onderdeel. Hierdoor kan ik snel kennismaken met de werking van het platform, deze helpen verbeteren en de klant helpen tijdens de ‘missions’.’