Pimcy en Creatieve Koppen zijn begin 2019 een innovatieve samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit twee delen: Innovatie consutant en Accept Mission. Joyce Oomen (directeur) is nu aangesloten als zogenoemde ‘Wilde Kop’. Samen gaan we organisaties innovatiever maken en laten groeien. Daarnaast is Pimcy ook aangesloten als official reseller van het Innovatie software platform: Accept Mission.

Joyce van Pimcy: “Wij helpen organisaties om innovatie te structureren. Daarbij is het gevuld krijgen en houden van de innovatiefunnel een belangrijk onderdeel. We zochten nog een laagdrempelige en interactieve manier om challenges of specifieke uitdagingen te doen. Hiervoor is Accept Mission een perfecte oplossing. Maar wat ik vooral erg belangrijk vind is dat Steven en zijn team bezig zijn met doorontwikkeling van Accept Mission. Hierdoor zullen we het in de toekomst over de volle breedte van Innovatiemanagement kunnen inzetten.”

Steven Kop van Creatieve Koppen: “Accept Mission is opgezet met het idee dat het een breed ingezette oplossing zou kunnen zijn, dus niet alleen voor ons eigen bureau. De samenwerking met Pimcy geeft ons ook weer nieuwe inzichten, met name in de doorontwikkeling, omdat Pimcy sterk is op het gebied van portfoliomanagement”.