Graag stel ik (Lyanne) me voor als nieuwe Creatieve Kop. Per 15 mei versterk ik het team als innovatie regisseur. Na afronding van mijn studie Bestuur en Organisatiewetenschappen ben ik direct het bedrijfsleven ingestapt en heb ik de afgelopen zes jaar als consultant vele organisaties in Nederland en Europa geholpen om slimmer en beter te innoveren.

Gefocust, gedreven, maar altijd met een lach is hoe ik klanten de afgelopen jaren heb geholpen bij het ontwikkelen van hun (innovatie)strategie, het optimaliseren van hun innovatieproces en het bouwen van gave projecten.

Wat ik zo leuk vind aan innovatie is dat het wat mij betreft de kern van iedere organisatie raakt. Het is geen leuke gadget, maar het dient bij te dragen aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Om dat te kunnen bewerkstelligen dient de innovatie ‘spot on’ te zijn en aangevlogen te worden als elke andere bedrijfsactiviteit: vanuit een strategie, in een structuur en met een proces. Waarom wil je innoveren? Wat wil je innoveren en welk probleem wordt er opgelost? Dat zijn vragen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en daar vind ik ook de verbinding met een gaaf bedrijf als Creatieve Koppen.

Samen met het team van Creatieve Koppen zal ik onze klanten blijven uitdagen om hun eigen innovatiemotor op te bouwen, te laten draaien en ‘spot on’ innovatieconcepten en projecten te ontwikkelen.