Als innovatiebureau zijn wij continu bezig om onze kennis over innovatie aan te scherpen. Het ontdekken en verzamelen van nieuwe informatie is essentieel als bron voor nieuwe ideeën. Of voor werkmethoden waarmee een organisatie weer wat stappen verder kan komen. Wij vinden het belangrijk om onze inzichten ook met jullie te delen. Daarom verzamelen wij steeds een aantal artikelen die een breder beeld geven van het implementeren van innovatie. In het geval van een playbook gaat het hier om een innovatief concept. Er is nog veel informatie over bekend. Adopteren is innoveren!

1. Harvard Business Review
Een engels artikel over het organiseren van innovatie binnen een organisatie. Het ‘reverse’ denken en alles van top tot bodem in een organisatie omgooien qua structuur om ervoor te zorgen dat innovatie slaagt.

2. Porposify.biz
Het belang van het implementeren van een playbook uit een andere organisatie die verantwoordelijk is voor de succesvolle software: Proposify.

Een andere goede tip is ook het artikel van één onze eigen innovatie regisseurs, Jochem, genaamd: “De rol van het playbook”. Dit artikel bevat goede tips over het organiseren van innovatie binnen een organisatie.

Heb je zelf ook goede artikelen, websites of filmpjes over adoptie van innovatie? Deel ze met ons!

Veel leesplezier!