Momenteel zijn wij in gesprek met Victor Muller om met een zelfde sessie te organiseren om ons aller Spyker Cars N.V. weer in Nederlandse handen te krijgen.

Hoe klinkt het bovenstaande? Te mooi om waar zijn? Ik kan u vertellen dat de ambities van Creatieve Koppen misschien nog wel verder liggen… Wij echter ook reëel. We zullen niet elk prangend vraagstuk met creativiteit kunnen oplossen. Wat we wel weten is dat, gezien het informatietijdperk waar we in leven, innoveren in onze Westerse samenleving steeds belangrijker wordt. Omdat veel organisaties wel willen maar niet precies weten hoe, heeft Creatieve Koppen treffende interventies ontwikkeld die mensen laten ervaren niet of ze creatief zijn maar hoe. En hoe ze daarmee een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Met mijn achtergrond als trainer/coach op gedragsontwikkeling is er voor mij niets mooiers dan mensen laten ontdekken waar ze allemaal toe in staat zijn. Helemaal als ze daarmee hun eigen verwachtingen overtreffen en gemeenschappelijk ambities waarmaken.

Bent u benieuwd hoe uw medewerkers creatief zijn? Of vraagt u zich af wat u kunt doen om de creativiteit nog meer te stimuleren? Neem contact op! Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag zien welke vraagstukken we tot nu toe met onze aangesloten Creatieve Koppen hebben opgelost en welk incompany aanbod wij voor u hebben.

Sanne van der Loon
Creative Partner
[email protected]

06 52 37 80 40