Okapion levert al geruime tijd haar diensten aan verschillende grote organisaties zoals: Coca Cola, Ikea, Dommelsch, Hertog Jan, Kruitvat, NN, Shell, VGZ, etc. Zij geloven erin dat een unieke merkbeleving essentieel is om de juiste boodschap over te brengen op de juiste doelgroep. Zie website.

De Creatieve Koppen sessie is georganiseerd in Haarlem. We zijn uitgenodigd door Gerrit Jan Bloem van Calanza om gebruik te maken van hun fantastische kantoor. Die ochtend zijn we verwelkomt met een koud pak sneeuw. Flink verlaat maar zeker geïnspireerd start de creatieve sessie in Haarlem. De locatie was tot het laatste moment geheim gehouden. De locatie is speciaal geselecteerd om buiten de kaders te kunnen treden en buiten in het bos de bloedsomloop te doen versnellen. Door het fantastische winterweer en de inspirerende dag is het werkelijk een onvergetelijke creatieve koppen sessie geworden.

In de sessie zijn werkvormen gebruikt om de ambitieuze doelstellingen te achterhalen, te concretiseren en te kunnen pitchen. Hierbij is gebruikt gemaakt van de Wat, hoe, wie/wanneer methode. Wat zijn de doelstellingen (SMART), hoe ga je de doelstellingen behalen en wie doet wat wanneer? Door gebruik te maken van verschillende creatieve werkvormen komen alle fases aan bod en is Okapion aan het einde van de dag geactiveerd. Ze kunnen nu direct aan de slag.

Eelco de Vaal (Creative Director Okapion):
Het is niet altijd zo dat ondersteuning van buitenaf helpt bij een intern proces. Na deze begeleiding durf ik met zekerheid te zeggen dat het inschakelen van Creatieve Koppen altijd iets positiefs oplevert. Zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.

Ben Smeets (Interactive Director Okapion):
Een uitdagend concept neerzetten vraagt om methoden die inspireren, uitdagen en uiteindelijk ook zorgen voor concrete vervolgstappen. Dit is wat de dag voor ons tot zo’n success heft gemaakt. We weten waar we heen willen en vooral ook hoe we daar willen gaan komen. Een leerzame ervaring die niet alleen nuttig, maar ook bijzonder gezellig is geweest.

Bekijk hier de website en het portfolio van Okapion.