Het doel was om TNT te inspireren en te informeren rondom het thematiek diversiteit. Op basis van het boek Yep geschreven door Arjan Erkel en Sezgin Yilgin is TNT groep geïnformeerd over het niet gebruikte potentieel op het gebied van diversiteitmarketing. Vervolgens heeft Steven Kop de marketing afdeling meegenomen in de wereld van de creativiteit. Wat is creativiteit nu precies en hoe kun je creatief zijn.

De deelnemers zijn uitgedaagd om in een aantal creatieve werkvormen tot een briljante marketingcampagne te komen voor TNT zakelijke markt. In een korte tijd heeft de totale groep 6 zeer creatieve marketingcampagnes verzonnen met gebruik van diversiteit.

Aan het einde van de sessie gaf TNT aan dat minimaal twee campagnes zo interessant zijn dat direct twee extra functies gecreëerd werden om de campagnes te realiseren.

Arjan Erkel
Het was voor ons allemaal enerverend te zien hoe de gezamenlijke workshop van Generatie YEP en Creatieve Koppen leidde tot deze directe inzichten bij TNT zakelijk om zich meer op diversiteit te gaan richten. Een betere indicatie voor succes van onze workshop kunnen wij ons niet voorstellen.

Sezgin Yilgin
Door Creatieve Koppen was de inzet van de medewerkers van TNT subliem en hebben we niet alleen geïnformeerd en geïnspireerd, maar zijn we met vruchtbare en concrete ideeën gekomen.