Geweldig! Accept Mission geëindigd in de top 5 tijdens de Computable Awards 2017. We zijn super trots op dit resultaat! Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en steun. Een beter compliment kan Accept Mission niet krijgen.

Als innovatiebureau richt Creatieve Koppen zich op het faciliteren van het hele innovatieproces – van strategisch advies en conceptontwikkeling tot en met uitvoering. Om het innovatieproces te ondersteunen hebben we de applicatie ‘Accept Mission’ ontwikkeld. We bieden de applicatie wereldwijd aan en hebben daarom gekozen voor een cloud oplossing (partner T-Systems OTC). Vele secret agents bedenken nu in meerdere missies voor onze klanten ideeën via de browser of via onze app op de smartphone.

De jury van Computable Awards over Accept Mission:

De jury van de Computable Awards 2017 waardeert het feit dat Creatieve Koppen de keuze heeft gemaakt om zijn bijzondere oplossing naar de cloud te brengen. Hierdoor is het mogelijk geworden om sneller en voor grotere groepen innovatieve sessies te organiseren en uit te voeren. Daarmee wordt de doelgroep en markt aanzienlijk verruimd. Door de samenwerking met T-Systems is het mogelijk geworden om gebruik te maken van beschikbare infrastructuur, beveiliging en kennis. Met de inzet van het Open Telekom Cloud heeft Creatieve Koppen maximale flexibiliteit en de schaalbare, pay-per-use resources houden de kosten laag zonder dat dit de prestatie beïnvloedt. Een terecht genomineerde.

Geïnteresseerd in de methodiek achter Accept Mission en de toepassing van deze innovatieve brainstormtool? Lees meer over de applicatie op de website. Ga zelf aan de slag met de applicatie of vraag een demo aan!