Hi, ik ben Luuk Schipper. Sinds februari ben ik de kersverse debutant van Creatieve Koppen. Hier aan de slag gaan is voor mij een perfecte stap. Ik heb een zwak voor business, strategie, psychologie en een grote voorliefde voor alles wat vernieuwend en innovatief is. Eén en één is twee.. De brug die Creatieve Koppen slaat tussen strategie en innovatie is voor mij dé absolute trigger!

Even iets over mij persoonlijk, ik ben 100% gedreven door passie, ambitieus, nieuwsgierig en word sterk geprikkeld door uitdaging. Ik hou van mensen, lekker eten en drinken en een goed gesprek. Daarnaast ben ik een gevoelsmens en levensgenieter met een liefde voor steden en cultuur. In mijn vrije uurtjes ben ik te vinden bij concerten, in het theater of uit met vrienden.

In mijn rol binnen Creatieve Koppen ga ik vol passie aan de slag met onder anderen Accept Mission. Naast de rol als regisseur ligt mijn focus vooral op groei! Ik zal het grootste gedeelte van mijn tijd dan ook steken in het realiseren van de gestelde groeiambities. Daarnaast gebruik ik de komende periode voor het schrijven van mijn scriptie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Tot snel!

Luuk Schipper