Graag stel ik mezelf bij deze aan jullie voor: ik ben Daniël Kok, vierdejaars Bedrijfskunde student aan de Christelijke Hogeschool Ede. Dit jaar ga ik afstuderen in mijn project bij Creatieve Koppen waar ik erg naar uit kijk.

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik al veel ervaring opgedaan op het gebied van innovatie en ben ik alleen maar enthousiaster geworden over dit onderwerp. Innovatie is naar mijn idee iets wat een bedrijf naar een hoger niveau brengt en wat altijd aanwezig zou moeten zijn in een organisatie. Coco Chanel zei ooit: “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden.”. Wellicht wat cliché, maar het is enorm belangrijk om te blijven innoveren. Creatieve Koppen zijn de experts op het gebied van innovatie en helpen hun klanten om op een creatieve en resultaatgerichte manier te blijven innoveren.

Gedurende deze periode ga ik mijn opgedane kennis en praktijkervaringen samenvoegen tot een waardevol afstudeerproject. Het komend half jaar zal ik mij voornamelijk bezighouden met de klantrelaties van Creatieve Koppen. Tijdens mijn stageperiode hoop ik zoveel mogelijk te leren van mijn collega’s en zal ik met mijn frisse blik mijn uiterste best doen om iets extra’s toe te voegen aan deze mooie organisatie.