Een van de dingen waar we vele positieve reacties op ontvangen is het design van het Innovatie platform Accept Mission. We kennen twee belangrijke gebruikers. De agents en de Mission Managers. Voor de agents is er niks veranderd. Voor de Mission Managers is er de afgelopen week wel een flinke update gekomen. Dit is wat we gedaan hebben:

  1. Meer tools toevoegen aan het platform
  2. Meer dashboards voor inzichten en groei
  3. Gebruiksvriendelijkheid vergroten
  4. Makkelijker missions aanmaken en beheren

Accept Mission is niet meer wat het geweest was

Het innovatie software platform is sterk verbeterd en biedt innovatie teams nog meer tools. We zijn begonnen met een van onze sterkste krachten: Ideation mission faciliteren. Vele bedrijven maken hier gebruik van en genereren ideeën op basis van digitale missions. Op basis van bestaande templates of zelf ontwikkelde scripts.

Hier werken wij nu aan:

Momenteel werkt het development team aan een aantal belangrijke verbeteringen en verschillende nieuwe innovatie tools. Hierbij een sneak preview:

Verbetering: Nieuwe Mission flow
Het aanmaken en beheren van een mission is nog nooit zo makkelijk geweest. Een simpele en toch krachtige next-next-finish flow zorgt ervoor dat je alles goed configureert voor een succesvolle mission.

Nieuwe tool: Inbox missions
Ideation missions zorgen voor een boost aan ideeën. Dit is te vergelijken met een brainstorm sessie. De inbox is meer te vergelijken met een ideeënbus. Gebruikers (agents) kunnen hier ideeën toevoegen en samen ontwikkelen. Mission managers beheren de inbox en geven feedback, advies en bepalen welke ideeën ook echt omgezet worden in een project.

Nieuwe tool: Selection missions
Zodra je ideeën in een ideation mission of een inbox hebt gegenereerd kun je met deze geavanceerde tool gemakkelijk selecteren welke innovaties het beste zijn om mee te beginnen of welke juist het meeste waarde opleveren. Je stuurt bijvoorbeeld de top 10 ideeën op aan een board of een jury. Deze groep beoordeelt ieder idee op basis van vooropgestelde criteria. Het resultaat is een priorisering. Digitaal geeft dit een boost aan het besluit vormingsproces. Essentieel voor de snelheid van innovatie.

Nieuwe tool: Innovation learning
We integreren de komende tijd veel van onze ontwikkelde modellen, canvassen en toolboxen in Accept Mission. Zo kunnen innovation teams gemakkelijk beschikken over de nieuwste tools om nog makkelijker en beter te innoveren.

Start vandaag jouw free trial

Start vandaag nog jouw free trial. Je kunt met deze trial kosteloos gebruik maken van het platform. Het is gelimiteerd op basis van 12 gebruikers. Verder ben je vrij om alles te ontdekken. Start trial

Heb je zelf ideeën om toe te voegen aan Accept Mission? Laat het ons weten!